Нещодавно потрібно було терміново знайти роботу в Польщі. Змогла підібрати вакансію тут робота для жінок в польщі
Відмінний сервіс, піклуються протягом усього процесу працевлаштування і підтримують на кожному кроці і під час роботи в Польщі.
Форум Посвещенный Владу Соколовскому |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Посвещенный Владу Соколовскому » Наше общение » Робота в Польщі
Нещодавно потрібно було терміново знайти роботу в Польщі. Змогла підібрати вакансію тут робота для жінок в польщі
Відмінний сервіс, піклуються протягом усього процесу працевлаштування і підтримують на кожному кроці і під час роботи в Польщі.
Там дуже тяжко, ще і чужа країна, ви думаєте справитеся? я думаю ні
Я довго працювала на своїй роботі, хоч зарплата була і непогана, але я була не щаслива там і працювати далі бажання не було. Тоді я почала шукати ля себе щось нове, хоч і була страшно покидати стару роботу і починати заново. Але я ні капельки не жалкую, що почала працювати в Галактика https://galaktica.io/category/vacancies/ . Тепер моя справа приносить не тільки гроші, а й задоволення.
Вы здесь » Форум Посвещенный Владу Соколовскому » Наше общение » Робота в Польщі